jak w temacie
ja proponuje wywalić
AMX Spy
AMX AFK(chyba ze dacie nam immunitet to może zostać)
Moderator: Moderator

Nie potrzebny jest zbędny spam 
oraz :
( jeżeli to możliwe) Na pewno odciąży serwa
z 3 min na 1min50s (max 2min), wykluczenia : militia, vertigo, airstrip, orlig, na cs_havana można dać 2min30 bo tez nie jest to mała mapa ale tyle starczy 
Jeżeli będzie votemap, można ustawić ze co 5 map można wrócić do tej samej
bo jak na razie serwer jest nowy wiec 13 będzie za dużo, niech się rozkręci potem się to zmieni 

bo jest to zbędne a będzie tylko serwer obciążać 

Arbuz napisał(a):Plugin który pokazuje co robi admin, czyli np, daje bana, kickuje, daje sleya, slapa itp( jeżeli to możliwe) Na pewno odciąży serwa
![]()
Arbuz napisał(a):Zmienienie czasu gryz 3 min na 1min50s (max 2min), wykluczenia : militia, vertigo, airstrip, orlig, na cs_havana można dać 2min30 bo tez nie jest to mała mapa ale tyle starczy
Dodanie większej ilości map do amx_modmenu (najlepiej wszystkie)

Just Kill Me napisał(a):Arbuz napisał(a):Plugin który pokazuje co robi admin, czyli np, daje bana, kickuje, daje sleya, slapa itp( jeżeli to możliwe) Na pewno odciąży serwa
![]()
Chodzi Ci o pokazywanie aktywności adminów? To nie jest żaden osobny plugin i nie odciąży serwa ;] Można po prostu ustawić czy ma pokazywać akcje wykonywane przez adminów czy nie.. Wiem że na starym Tp było to ukryte ale teraz jak admini nie mają immu to mogłoby sie przydać
Tak o oto mi chodziłoWiec jak nie obciąża to ok
Arbuz napisał(a):Zmienienie czasu gryz 3 min na 1min50s (max 2min), wykluczenia : militia, vertigo, airstrip, orlig, na cs_havana można dać 2min30 bo tez nie jest to mała mapa ale tyle starczy
Dodanie większej ilości map do amx_modmenu (najlepiej wszystkie)
Czas mapy to 2 min. Na serwerze poki co są tylko standardowe.
I ustaw ze dopiero po 5 mapach można zagrać znowu ta sama 
Bo tak jak pisałeś na SB, oni więcej wad zobaczą

Ale na razie lepiej by było 5 ostatnio granych map, póki serwer nie stanie na nogi 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości