Podanie *Am4* :)

Tutaj składamy podania na adminów. Zanim napiszesz przeczytaj regulamin.

Moderator: Moderator

Re: Podanie *Am4* :)

Postprzez Anu. 2011-08-23, 20:39

Ty pachołku nie zwracaj mi uwagi w związku z moja pracą na serwerze, bo tak się składa, że tylko ja w prawie 100% pilnuje na nim porządku, a Ciebie i bachorów Twojego pokroju drażni odrobina dyscypliny. Chociażby sytuacja z dziś, nie wiem czy przy niej byłeś, ale podejrzewam, że tak, w każdym razie Twoi koledzy próbowali mnie sprowokować, co im się nie udało, zresztą czego świadkiem jest MAcio, o czym proelo gracze na nsach, nie mogli wiedzieć bo grał na fejku i wyzywali posądzając o cheaty. ;] Ty robisz to samo. Takie samo zerowe pojęcie maja o sposobie wychwytywania cheatów jak 3/4 adminów tu i tak jak zresztą Ty na pewno, aczkolwiek to tylko moje domysły, które szybko przejdą próbę, bo zapewne dostaniesz admina ;] Nie interesuje mnie kim jesteś, jak grasz, interesuje mnie Twoje zachowanie na serwerze, sposób w jaki się do mnie zwracasz. Najciekawsze jest to, ze lubicie się pokłócić i po prowokować, nie mając zielonego pojęcia nawet o jednym słowie z regulaminu, a jak dostajecie nagrodę za swoje zachowanie, płaczecie na forum, albo siejecie jakieś pomówienia o mnie głównie. A co do Waszego wiecznego tłumaczenia się z kampienia i innych sposobów łamania regulaminu 4fun'em przeczytaj ten regulamin, a dowiesz się, że CELE MAPY OBOWIĄZUJĄ wobec czego nie ma kampienia, a za głupie jedno obraźliwe słowo możesz dostać perma. Więc odsyłam Cię tam, może zobaczysz jak bardzo nawet ja naginam ten regulamin i przyzwalam na płytkie zachowania. A i łaskawie napisz mi gdzieś na priv'ie, żeby juz nie ciągnąć tej jałowej dyskusji, jakie moje "bzdurne" nicki, bo nie grywam na żadnym innym niż Anu. Najbardziej mnie rozbawiło, że bardziej kojarzysz jego niż mnie. :-d Ale nie będę tego uzasadniać, bo to bez sensu, myślę, że co większy ogarek sam sobie to uzasadni. ;-)

@BTW. Twoje uzasadnienie w podaniu też jest idiotyczne. A co poradzisz na ludzi ze zmiennym ip? ;] Dostaniesz oddatkową moc banowania ich na zakres? Wystarczy, że zmieni nick i tak samo będziesz bezradny jak cała reszta. ;]
Image
"Dum pugnas, victor es..."
"Na pięcie wirujesz znakomicie,
a na prostej potkniesz się o muldę...
Na szczęście pracujesz całe życie,
a na nieszczęście sekundę..."
Anu.
Użytkownik
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Ostrzeżenia: 1

Postprzez *Am4* 2011-08-24, 01:47

Tak jak pisałem skoczyłem ten dialog nie chce już adma.Ale co do tej sytuacji nie byłem na serwie,bo jak zauważyłem ciebie od razu wyszedłem.Co do tego obgadywania za plecami to prawda i nie wiesz i ile to osób. A to z tym adminem na 100% śmiech na sali,taki rygor możesz wprowadzać na tp jak kiedyś lub teraz.hah z Maciem jako nie liczny ns potrafię go poznać z dwóch może trzech powodów.1.Spray 2. trochę już gram tu więc poznaje nie które nawyki graczy3.Jak ktoś krzyczy czit,a ta osoba od pisuje jak bym znała daną postać to nasuwa się jedno ze to jakaś stara wyga a jak użyje micro all jasne.Jak chcesz zapytaj macia bo były takie sytuacje ze otwierałem ludziom oczy kto się kryje pod nickiem. Uzasadnienie hmm myśl trochę pisałem że jestem sporo online zmieni nick wejdzie i znów będzie czitować to go ponownie zbanuje lub slay.Nie mówiłem ze był bym dobrym admem,ale zawsze warto spróbować,jak bym się nie spisywał sam bym zrezygnował.Teraz i tak to nie ma znaczenie nie chcę go wole dalej być zwykłym graczem.A cele mapy hmm często było tak że jeszcze 1min na liczniku a ty krzyczysz cele,choć jeszcze było wiele czasu.A co do justa gram tu 7 miechów i to że teraz mniej gra nie znaczy że ja go a on mnie nie poznał.
Zasady zasadami,humor dobra zabawa umilić sobie czas o to chodzi i po to jest sieć rożnych serwerów,bym znaleść
swoje miejsce a twoje jest na tp!!!! (Takie jest moje zdanie)

ps.
(Nieciekawi cię że tyle adminów jest na tak a ty na nie, może w tobie jest jakiś problem,ale gdzie taka bogini mam mieć wady????)
Nie kłóć się z idiotą,
Bo sprowadzi cię do swojego poziomu i
Pobije doświadczeniem.

Człowieka można zniszczyć,ale nie pokonać.
Man can be destroyed,but not defeat.
*Am4*
Dickhead
Awatar użytkownika

Postprzez Arbuz 2011-08-24, 02:21

Dla mnie już wszystko jasne,

nie chce już adma

nie chcę go wole dalej być zwykłym graczem
ok, zamykam.
Image
Arbuz
Moderator
Donator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bruksela

Poprzednia

• Reklama
Twoja reklama na tym forum - PW Mones
Reklamuj się z nami!

Wróć do Rekrutacja na adminów serwera

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

SerwerIP TypSlotyStatus HLSWPołącz
CS-Arena [TeamPlay]tp.counter-strike-arena.pl tp.csboard.net S/NS20
CS-Arena [GG+DM]195.205.208.37:40000S/NS20
CS-Arena [DiabloMod]195.205.208.37:40001S/NS20
CS-Arena [4FUN]195.205.208.37:40003S/NS20
CS-Arena [DeathRun]195.205.208.37:40004S/NS18
CS-Arena [DeathMatch]195.205.208.37:40005S/NS25
CS-Arena [De_Dust2 ONLY]195.205.208.37:40010S/NS23
CS-Arena [De_Inferno ONLY]195.205.208.37:40014S/NS14
CS-Arena [ZombieMod]91.205.74.22:23456S/NS20
CS-Arena [JailBreak]91.205.74.22:23457S/NS20
CS-Arena [AIM&FY/AWP]91.205.74.22:23460S/NS14
CS-Arena [FFA]ffa.counter-strike-arena.pl ffa.csboard.net S/NS20
CS-Arena [Call of Duty]195.205.208.37:40015S/NS16
 CS-Arena [TeamSpeak]ts2.csboard.netGłosowy50
 CS-Arena [Ventrilo]vt.csboard.netGłosowy50
 CS-Arena [MineCraft]mc.csboard.netMC40
  • Reklama
  • Buttony

Counter Strike 1.6 NonSteam, Cs 1.6 Download, Pluginy Amxx, Serwer do Cs 1.6, do cs 1.6. Najlepsze forum w sieci Siec serwerow cs 1.6 serwery cs, counter strike, cs.16. amxx, dproto, boty, hlds, dowload PageRank google.pl-counter-strike-arena.pl broadband test Część grafiki forum statystyka statystyka