Zamknięty przez: Mental 2010-02-07, 23:07 |
[BAN] ETFB|KroopeK [usP] |
| Autor |
Wiadomość |
KroopeKOsW
Admin [DeathRun]
![Admin [DeathRun]](../templates/CSBoard/images/ranks/admin [death run] got.gif)

|
Wysłany: 2010-02-07, 21:49 [BAN] ETFB|KroopeK [usP]
|
|
|
Nick: ETFB|KroopeK [usP]
Data: Dzisiaj
Godzina: 21:35 (może)
Mapa: de_dust2
Od kogo ban: ehu
Moje IP:
ss'y (zrobione przez @): nie ma ^^
Komentarz: NaRESZCIE !! Ktoś mi dał w końcu PERMA !! więc żegnam się z serwerem TP, to było niezłe przeżycie, że tak to nazwe. Dziękuję ehowi że dał mi tego perma, w końcu ktoś musiał także papa, tęsknić nie będę ;] |
|
 |
Mental
Administrator

Wiek: 19 Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 1284 Skąd: Kraków/Tarnów
|
Wysłany: 2010-02-07, 21:54
|
|
|
o co tu chodzi?
Dlaczego Eh go zbanowałeś i nie rozumiem posta wyżej. Skoro nie będziesz tęsknił to po co piszesz, a w ogóle Kropek, co Ty odwalasz? :] |
| Ostatnio zmieniony przez Mental 2010-02-07, 21:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KroopeKOsW
Admin [DeathRun]
![Admin [DeathRun]](../templates/CSBoard/images/ranks/admin [death run] got.gif)

|
Wysłany: 2010-02-07, 21:55
|
|
|
o to Mentalku że wkurzałem eha i pewnie nie tylko jego ;]
fakt, mam złe dni teraz, jestem wkurzający ^^ nie ukrywam ^^ nie odbierajcie mu admina bo dobrze zrobił |
|
 |
Mental
Administrator

|
Wysłany: 2010-02-07, 21:57
|
|
|
| ale perm? Dobra, czekam na Eha. |
|
 |
KroopeKOsW
Admin [DeathRun]

|
Wysłany: 2010-02-07, 22:00
|
|
|
Mental, sam poprosiłem o perma ;] bo na początku dał mi na 120 minut, a przed banem napisałem, że jak będzie dawał bana to po proszę o perma a zdanie "tęsknić nie będę" napisałem w żarcie sarkazm - nie wiem czy mogę to nazwać sarkazmem ;] |
|
 |
Mental
Administrator

|
Wysłany: 2010-02-07, 22:06
|
|
|
| eee... nie wiem o co tutaj i tak chodzi. Mniejsza o to, będziesz chciał UB to napisz w przyszlości. Ale jak Eh coś doda, to nie będzie źle. |
|
 |
eH;*
Admin [TP] mrr.
![Admin [TP]](../templates/CSBoard/images/ranks/admin [tp] got.gif)

|
Wysłany: 2010-02-07, 22:26
|
|
|
| To tak, kampilem w dolnym trupie sobie po czym go zabilem na sayu napisal "Pierdolone kampy beda kampic" cos takiego nie pamietam, ja napisalem "Zamknij ryj" a on "Nie", więc dałem bana na 120min, zeby ogarnął. Po jakimś czasie ups mi napisal na sayu ze Kroopek jemu napisal ze jestem pipka i nie umie dać perma, więc mu go dałem jak sobie życzył. Unbana mu nie dam więc żegnaj |
i wieczornego serka z pod laski.
Wszystkiego najlepszego:D
by Mones |
|
|
|
|
 |
publicenemy
Gandi Ganda

Wiek: 18 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 161 Skąd: Kolno/Hagen
|
Wysłany: 2010-02-07, 22:33
|
|
|
| eH;* napisał/a: | | To tak, kampilem w dolnym trupie sobie po czym go zabilem na sayu napisal "Pierdolone kampy beda kampic" cos takiego nie pamietam, ja napisalem "Zamknij ryj" a on "Nie", więc dałem bana na 120min, zeby ogarnął. Po jakimś czasie ups mi napisal na sayu ze Kroopek jemu napisal ze jestem pipka i nie umie dać perma, więc mu go dałem jak sobie życzył. Unbana mu nie dam więc żegnaj |
Byłem przy tym i potwierdzam, ale z 2 strony żałuje, że się tak zachowałeś Kroopek... każdy może mieć złe dni, ale swoje opinie zachowaj czasem dla siebie... Ct chyba ma kampić na TP ... bo po to chyba jest Antyrasz |
_________________ Czy Stracę czy zarobię, pracę odrobię, Puszczę dym w obieg, pierdolę fobie tyle o sobie...
 |
|
|
|
 |
Rus
Admin [TP] Ruska torpeda !
![Admin [TP]](../templates/CSBoard/images/ranks/admin [tp] got.gif)

|
Wysłany: 2010-02-07, 22:33
|
|
|
Ode mnie tez kilka razy perma chciales i nie mialem pojecia co jest grane. Kropek ocb stary? ;] Chyba musze wpasc do Ciebie z 0.5 l i powiesz mi, co Ci lezy na duszy |
|
 |
Mental
Administrator

|
Wysłany: 2010-02-07, 23:07
|
|
|
| Skoro tak to nie mam więcej pytań. Szkoda Kropek, ale sam chciałeś. |
|